torstai 17. lokakuuta 2013

MAGIC MOUNTAIN

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Maanantaina suunnattiin kello kaheksalta aamulla koulun kanssa valtavan kokoseen huvipuistoon nimeltä Magic Mountain! Sieltä löytyy oikeestaan vaan vuoristoratoja, ja ei voi kyllä muutakun ihmetellä niitä laitteita siellä.. Lintsi kalpenee kyllä niin pahasti rinnalla ja rehellisesti sanottuna kammotti aluks niin paljon noiden laitteiden koko! Sit kun vaan uskals ekaan mennä niin pysty nauttimaan loppupäivästä ihan täysin, varsinkin ku melkeen kaikkiin laitteisiin mennessä ei ees tienny että mimmonen se koko laite tulee olemaan. Se selvis sitten kun vaan uskals mennä haha.. Ja oli kyllä ihan sekopäisiä suurinosa niistä! En ymmärrä miten joku vuoristorata voi mennä niin lujaa että oli hankaluuksia avata silmät saati nostaa käsiä ilmaan! Yks laite nimeltä superman lähti täysiä takaperin ja nous 90 asteen kulmaan kohti taivasta 400feetin (120metrin) korkeuteen jonka jälkeen täysillä etuperin alas. Myös yks suosituimmista laitteista oli semmonen missä ollaan mahallaan koko ajan (roikutaan niistä turvajutuista) ja vannoin ittelleni etten menis siihen koska pelkään kuollakseni niitä mutta siellähän mä sitten kuitenkin olin kavereiden rohkaisuksista 60 metrin korkeudessa alla-ei-mitään... Ja jälkeenpäin oli kyllä niin hauskaa ja onneks vaan uskalsin mennä ja voittaa mun pelot! Kun lähes kaikki laitteet oli käyty läpi, kuuden aikaan illalla suunnattiin takasin kotia jalat aivan kuolleena, tuli käveltyä varmaan 5 kilsaa koko päivän aikana kun se paikka oli niin laajalla alueella. Magic Mountain muuten sijaitsee lähellä Valenciaa eli n. tunnin ajomatka Venturasta sisämaahan päin.
Loppuun vielä aattelin jakaa tän ihanan hehkeän kuvan josta kyllä huomaa kuinka kovaa noi laitteet menee hahahah, tälle on kyllä tullu naurettua ties kuin monta kertaa.. :D En kestä....
Untitled

Kertokaa jos on jotain mistä haluisitte mun kirjottavan!! Aijon ainakin tehä sellasen postauksen missä kerron mun päivästä ja koulusta ja vidokin on työn alla, mutta jotain muuta?! Kysymyspostaus?

-M

9 kommenttia:

 1. kysymyspostaus ois kyllä kiva!:)

  VastaaPoista
 2. ihana paikka!!!! haluisin tollasee tappolandiaan sekoomaan :D kuulostaa nii sairailt laitteilta!
  olin just menos nukkumaa, mut päätin kattoo onks blogeis mitää ja nyt ku luin tost Supermanist oon iha kikseis, en voi nukkuu vaa haluun ettii siit videoo tai jotai, tekee mieli mennä tollasii hullutuksiin :D
  my day ja lisää niit eroavaisuuksii ois kiva tietää! ja sit toiveita, et mitä haluisit viel tän kaiken lisäks kokea ja sit et mitä oot oppinu itestäs :) ps anteeks sekava kommentti, teki mieli kommentoida, mut ehkei tää keskiyö oo paras aika..
  toivottavasti nyt sujuu paremmin siel kaveris luona ja voita kaikkii pelkojas lisää ja ihanaa positiivista energiaa noist kuvista ku pääset tekee kaikkee kivaa, pidä toi asenne :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha ei vitsi tää kommentti piristi sikana mun päivää!!:D joo kannattaa tosiaanki mennä kattoo ne videot ni saa paremman käsityksen, suurinosa niistä on ihan älyttömiä ja joo toi superman huhhuhh!! Kiitos paljo vinkeistä ja muutenki kivasta kommentista!!:)

   Poista
 3. meijän koulun senior trip järjestetään tuolla enkä malta odottaa ku se paikka kuulostaa niin siistiltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikääää kuin siistii!!! Tulee varmasti mahtavaa, pidä hauskaa!!:)

   Poista
 4. Tee postaus sun vaihtarijärjestöstä plussat & miinukset :) ihanaa vaihtovuotta sinne <3

  VastaaPoista
 5. postaus siitä, mitä pakkasit mukaan, ja oliko ne hyviä valintoja ottaa mukaan. ja siitä, paljonko oot shoppaillu ja et ylipäätänsä esim. sun koulukavereista et käyks ne usein niis ostoskeskuksis hengaamassa vai panostaako ne laatuun? jos tajuut mitä tarkotan :-D

  sitte muutenki sellasta usa vs. suomi vertailua ois kiva kuulla, vähän kultttuurieroista :)

  ja meikkipostaus!!!

  ja mitähän muuta.. no ymmärrän, jos et halua sun host-perheestä kirjottaa, mut ois kiva tietää/nähdä kuvia vaikka millasessa huoneessa asut:)

  VastaaPoista