maanantai 16. kesäkuuta 2014

GRADUATION

DSC_0058
DSC_0049
Maailman parhaat host-vanhemmat!!! <3
DSC_0052
DSC_0047
DSC_0145
DSC_0178
DSC_0176
DSC_0078
DSC_0199
DSC_0192
DSC_0210
DSC_0004
DSC_0133
Our dysfunctional group haha!
DSC_0234
Sis :)
DSC_0246
Wow... Tulee ihan epätodellinen fiilis itellekin kun kattoo noita kuvia!! Mä oon siis nyt valmistunu jenkki high schoolista ihan diplomin kera ja tää graduation kyllä kruunasi koko kouluvuoden niin hienosti. Olin tosi innoissani aina kun mietin että pääsen osallistumaan graduationiin, mutta kun laitoin sen kaavun päälle ja lakin päähän niin sillon se vasta iski kunnolla tajuntaan!! Aamulla kiiruhdettiin Ventura Collegelle missä meidän koulun graduation-tilaisuus järjestettiin ja valmistauduttiin kävelemään saliin jossa kahden tuhannen ihmisen yleisö odotti meitä: jokanen käveltiin yksitellen sisään alkumusiikin saattelemana ja mentiin istumaan riveittäin lavan eteen. Sen jälkeen rehtori piti puheen, pari oppilasta, jaettiin stipendejä ja mainittiin kaikki colleget erikseen ja ne oppilaat ketkä menee niihin. Sitten jaettiin todistukset, ja aina kun oppilaan nimi mainittiin, niiden senior picture heijastettiin isolle valkokankaalle ja siinä luki seuraavan vuoden college/university mihin oppilas on menossa. Todistuksien jälkeen esitettiin meidän senior song, One Republicin "I Lived". Sen jälkeen oli vielä muutama puhe ja palkinto jaettavana, ja koko tilaisuus kruunattiin kun lakit heitettiin ilmaan! Ja voi vitsit sitä tunnetta kun sen lakin heitti, se on semmonen minkä tuun varmasti muistamaan koko loppuelämäni! Oon niin onnellinen että pääsin osallistumaan graduationiin täällä koska se kyllä oli ehdottomasti yksi mun vuoden kohokohdista. 
Tilaisuuden jälkeen jäätiin ottamaan kuvia ja hyvästeltiin opettajat. Järjestettiin pienet partyt meillä vielä sen jälkeen mihin tuli kavereita ja vanhempia käymään. Illalla oli tiedossa Grad Night, joka alkoi klo 21 ja jatkui ihan aamuuviiteen asti. Kaikki jotka jäi viiteen asti, sillon järjestettiin arvonta missä arvottiin iha hulluja palkintoja, esim. tonni käteistä, auto, tietokoneita, kameroita, kännyköitä... Meijän porukka ei ihan jaksanu noin myöhään hengata siellä, vaan jatkettiin vielä kaverille jatkamaan juhlimista. Ja tottakai sitten seuraavana aamuna mulle soitettiin että oisit voittanu tämmösen luksus beach cruiserin jos oisit jääny.. No ei sillä että oisin sitä edes mitenkään saanut Suomeen tuotua, mutta silti!!! Grad Night järjestettiin semmosella tosi isolla alueella, puoliks sisällä ja ulkona. Sinne oltiin tuotu huvipuistolaitteita, lazer tag, rock climbing-seiniä, kaikkia eri pelejä, DJ+"kulbi", photobooth... Aika ei todellakaan tullut tylsäksi! Täällä Venturassa on siis 4 high schoolia kaiken kaikkiaan, ja kaikkien näiden koulun seniorit osallistu tonne. Senioreita oli siis yli 2000 siellä! Oli tosi kivaa, ja kiva tapa juhlistaa meidän valmistumista!! :-)

24 kommenttia:

 1. Voi että!!! Ihania kuvia ja oot tosi kaunis! :) Mitks sun Host-siskolla muute on tommosia erivärisiä nauhoja ja tommonen mitalli? :o Voi olla et oli tyhmä kysymys mutta haha aattelin kuiteki kysyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tyhmä kysymys!! Noi nauhat on merkki siitä että on kuulu johonki klubiin (esim. yearbook, koulun lehti, art tms.) ja mitalli oli siitä kun sillä oli GPA eli keskiarvo yli 4.3 (mikä on tosi korkee täälä koulussa!) :)

   Poista
 2. ihania kuvia!! millon sä tuut takas suomeen sieltä?:) voitko tehä videon sit fiiliksistä ennen ku lähet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tuun ens viikon tiistaina eli 1.7.!! Voisinhan mä tehäkkin, jos vaan löydän aikaa tässä joku päivä, hyvä idea!

   Poista
 3. Haluun vaa kiittää sua koksa kirjotit tät blogii! Siis oon seurannu tät vuoden ja ootin sun joka kirjotusta niin paljon:) rakastan sun blogii niin paljon ja sä vaikutat niin ihanalta ihmiseltä vaik en tunnekkaan! seuraan sua kans ig ja sun kuvat sielki on niin ihania! oikeesti haluun vaa jotenki kiittä sua koska mul on tullu aina niin hyvä mieli ku luen sun tekstei ja katon kuvia. Välillä kyllä oon ollu sulle niiin kateellenin:D esim ku pääsit sinne x factorin yleisöön!! ja oot kans älyttömän hyvä laulaja ja niin kaunis. Toivon sulle kaikkee hyvää ja oot ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää oon ihan samaa mieltä!! tää blogi on saanu mut uskomaan että ehkä mäkin pärjäisin vuoden ulkomailla, kun toi vaihto on niin suuri unelma aina ollut :) on ollut ihanaa seurailla sun elämää tän vuoden ajan, kaikkea hyvää sinulle <3

   Poista
  2. voi vitsi kiitos paljon ihanat!!! <3 you made my day!! :)

   Poista
 4. Hei ootko aatellu jatkaa tätä blogii nyt ku tulit takas suomee? Jotenki outoo et sun vaihtarivuos on nyt ohi,ku oon seurannu ihan ihan alusta asti :) ja sellane postaus ois ainaki viel kiva et tekisit niinku koosteen tost koko vuodesta vaik parissa osassa,et kertoisit huippuhetket yms.. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä oon ajatellu! :) oon siis jo Suomessa, mutta kaikkee on ollu nii hirveesti että en oo ehtiny postailla oikeen :( mutta mahd pian tulee kyllä kuulumis-postausta!!

   Poista
 5. Heii ois kiva lukee postausta Suomeen paluusta :) Näin sua muuten Summer upissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep semmonen on tuloillaan! :) ja ai näit!!! Miks et tullu juttelee :(

   Poista
  2. Mielessä kävi mut olit jonkun pojan kanssa ja kävin viel ite nössöilee :(

   Poista
 6. Aiotko tehä tänne vielä postausta ? Ois kiva ainaki jos tekisit suomeen paluusta postauksen niinku fiiliksistä yms :)

  VastaaPoista
 7. Aiotko jatkaa blogin pitoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainaki on suunnitelmissa heti kun vielä paremmin oon saanu hommat järjestykseen täällä suomessa taas :)

   Poista
 8. voitko pliis tehä vielä postausta ainaki suomeen paluusta ja kotiuumisesta ? :>

  VastaaPoista
 9. Sua ei näytät kiinnostavan informoida meille missä mennään :(

  VastaaPoista
 10. voah! sulla on ollu ihan unelmaelämä *heart eyez emoji*

  VastaaPoista
 11. etkö enää postaa? :( :O

  VastaaPoista
 12. ooh aivan mahtavan kuuloista!! :--)

  VastaaPoista
 13. Millon taas päivität? :D

  VastaaPoista
 14. Voisit tääläki kertoo jos et meinaa enää jatkaa sun blogiis.

  VastaaPoista
 15. ois kiva jos päivittäisit vielä jotain.. :) haluisin tietää miten kotiuduit suomeen ja tällasta

  VastaaPoista